Американският журналист Тъкър Карлсън е взел интервю от руския философ Александър

...
Американският журналист Тъкър Карлсън е взел интервю от руския философ Александър
Коментари Харесай

Тъкър Карлсън взе интервю от Дугин

Американският публицист Тъкър Карлсън е взел изявление от руския мъдрец Александър Дугин. Видеозапис от диалога беше оповестен на страницата на Карлсън в обществената мрежа X (бивш Twitter), заяви ТАСС. Журналистът назова Дугин „ най-известният политически мъдрец в Русия “. „ Неговите хрумвания се считат за толкоз рискови, че украинското държавно управление умъртви щерка му, а Amazon не продава книгите му. Разговаряхме с него в Москва “, написа Карлсън. Той не посочи по кое време тъкмо е направено изявлението.

Интервюто продължава повече от 20 минути. Дугин и Карлсън обсъждат идеите на либерализма и русофобията на Запад. „ Това не е просто случайност, това не са някакви ирационални промени “, отбелязва Дугин, говорейки за русофобията в западните страни. Според него основата на русофобията е, че Русия пази обичайни полезности, които Западът се пробва да унищожи.

Тъкър Карлсън вече интервюира съветския президент Владимир Путин. Интервюто беше пуснато на 8 февруари и има над 200 милиона гледания. Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков означи, че с този диалог Путин е постигнал главната цел на изявлението - да пробие осведомителната обсада на Запада и да бъде чут.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР